NuviaLab Relax is een voedingssupplement dat het behoud van welzijn en emotioneel evenwicht ondersteunt. De zorgvuldig ontworpen formule van het product helpt u te ontspannen en mentale gezondheid te behouden. Bovendien geven de ingrediënten in NuviaLab Relax een gevoel van rust , hebben adaptogene eigenschappen, ondersteunen cognitieve vaardigheden en dragen bij aan de verbetering van de slaapkwaliteit.

De effectieve werking van NuviaLab Relax is het resultaat van een combinatie van 10 natuurlijke ingrediënten met een synergetisch effect. We vinden hier een gestandaardiseerde mix van Calmomix®-extracten, Rhodiolife®- Rhodiola Rosea extract, magnesium en B - vitamines. Het is de beste combinatie van ingrediënten die voor ontspanning, welzijn en een herstellende slaap zorgt.


Restilen is een effectieve manier om stress te bestrijden. Regelmatig gebruik van het product helpt de weerstand tegen stress te verhogen, symptomen van stress, vermoeidheid en afmatting te verminderen. Het product is alleen gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die rechtstreeks inwerken op de oorzaak van het probleem. 

Restilen is bedoeld voor mannen en vrouwen die ooit stress, angst of nervositeit hebben ervaren en hun symptomen willen verlichten.

De effecten van het product zijn zichtbaar vanaf de allereerste dag van gebruik.