Doelgericht Gezond levert producten van Mediolie.

Na het eerst zelf getest te hebben kunnen we zeggen dat deze producten tot de beste in hun soort gerekend mogen worden.

 

Mensen worden bewuster van de helende eigenschappen van wietolie. Wij mogen geen gezondheidsclaims maken over de werking van  wietolie, dus wij claimen of beweren zelf niks. Wij kunnen wel info delen met u die staat op de website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport;

 

Er zijn volgens het Ministerie van Volksgezondheid en Sport voldoende wetenschappelijke gegevens beschikbaar die aantonen dat medicinale cannabis werkzaam is bij:

Multiple Sclerose (MS), Chronische pijn, Kanker en aids (voor opwekken eetlust en verminderen pijn, misselijkheid en gewichtsverlies), Syndroom van Gilles de la Tourette, Glaucoom, Morbus Crohn, Colitis ulcerosa, Epilepsie, Jeuk, Migraine, Reuma, ADHD, PTSS, Alzheimer. (kijk onderaan de pagina voor de brochures)

BESTSELLERS

Mediolie heeft als doel het verbeteren van de volksgezondheid.

Mediolie doet dit door mensen te informeren over de voordelen van natuurlijke oliën voor het bestrijden van klachten. Wij helpen ook graag mensen aan kwalitatieve en veilige producten. Wij zijn gespecialiseerd in THC, THCA, CBD en CBN olie. Al onze producten zijn door een extern laboratorium getest en hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Bij de productie van ons assortiment worden geen pesticiden of chemische stoffen gebruikt.

Alles is puur natuur voor de beste resultaat!

Het ontstaan van Mediolie

Het is allemaal begonnen met het onderzoeken van cannabis extracten. Het was al snel duidelijk dat weinig mensen op de hoogte waren van dit soort producten.

De kweekmethoden en hoge eisen aan de kwaliteit zorgde voor positieve feedback. Na jaren van ontwikkelen en verbeteren van alle aspecten van het productieproces heeft Mediolie een assortiment waar we trots op zijn. Er is een groot verschil tussen de olie die in het begin gemaakt werd vergeleken met de producten die we nu realiseren. Dit lukt voornamelijk dankzij behulp van professionele apparatuur en voldoende ervaring.

Er zitten meer dan 100 cannabinoïden in hennep, verder bevat hennep ook veel terpenen. De combinatie van al deze stoffen geeft een bepaalde werking. De kunst is om de juist kweekmethode toe te passen en hierna een goed productieproces uit te voeren. Het is de bedoeling dat alle werkzame stoffen bewaard blijven en de onnodige stoffen niet in het eindproduct komen. Dit is een complex proces vanaf zaadje/stekje tot het eindproduct.

Wilt u een keer een van onze producten proberen, we helpen u graag verder. We houden de prijzen zo laag mogelijk en dit lukt aardig tot nu toe.

BROCHURES DOWNLOADEN