Spirulin Plus is een effectief product dat het lichaam ontzuurt en overmatige vloeistoffen verwijdert. Het product bestaat uit hoogwaardige grondstoffen, die een unieke samenstelling creëren met ongelooflijke prestaties. Het belangrijkste ingrediënt van het product is spirulina.

Regelmatig gebruik van Spirulin Plus garandeert de eliminatie van stoornissen in het zuur-base-evenwicht en een verhoging van de immuniteit van het lichaam.


Fibre Select is het beste product met vitale vezels dat beschikbaar is op de markt. Het product bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit die effectief het lichaam reinigen van giftige stoffen, het welzijn verbeteren en de algehele gezondheidstoestand. Effecten zijn al na een aantal dagen zichtbaar.

Het product is verkrijgbaar in poedervorm. De smaak is neutraal en kan om die reden worden gemengd met uw favoriete drankje zonder koolzuur, yoghurt of water.


Met deze 21 dagen detox van Miss Natural kun je zelf de vele voordelen van ontgiften ontdekken en ervaren! Binnen 21 dagen voel je je energieker en zul je merken dat je veel minder last hebt van de klachten en kwaaltjes die je voorheen had. Je zit beter in je vel en je wordt je meer bewust van wat voeding met en voor jou kan doen. Een fantastische nieuwe start voor jouw lichaam en geest. Wie wil dat nou niet?

Tijdens deze 21 dagen durende cursus leer van alles over de voordelen van een Detox, wat een Detox voor jou kan doen, welke soorten er zijn en hoe je naast lichamelijk ook geestelijk kunt reinigen. Daarnaast ga je natuurlijk een echte Detox volgen! 

 

In deze periode wissel je eetdagen af met sapdagen. Voor de Detox zijn er enkele afbouwdagen om je huidige eetpatroon af te bouwen en erna zullen er ook weer enkele dagen worden gewijd aan het opbouwen van je eetpatroon.

PROGRAMMA MET VEEL BONUSSEN !