Revamin Acne Cream is een geavanceerde crème tegen onvolkomenheden. De cosmetica bevat voedingsstoffen die oneffenheden verwijderen en de vorming van nieuwe puistjes voorkomen. De formule van de crème dringt diep door in de huid, waardoor deze gevoed, elastisch en glad wordt.

Revamin Acne Cream is een product ontworpen voor mensen met een problematische huid. Het werkt voor alle soorten acne, ongeacht de oorzaak van de vorming ervan. Regelmatig gebruik van het product vermindert onzuiverheden en onvolkomenheden, vermindert de hoeveelheid talg en elimineert roodheid en ontsteking.


Zinamax is een voedingssupplement dat de eliminatie van acne ondersteunt. Het product is bedoeld voor mensen die puistjes, ontstekingen willen verwijderen en ook de conditie van de huid willen verbeteren. De effecten van de tabletten kunnen worden waargenomen na de eerste maand van gebruik.

Het product heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Het hydrateert de huid diep en ondersteunt de wondgenezing. Bovendien vermindert het de productie van talg, waardoor de huid in perfecte conditie blijft.

Zinamax is gebaseerd op plantenextracten, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die bekend staan ​​om hun anti-acne-eigenschappen. Het belangrijkste ingrediënt van het product is lactoferrine - een eiwit met een aantal eigenschappen, waaronder antibacteriële, antivirale, schimmelwerende en antiparasitaire eigenschappen.


Nonacne is een product tegen acne. De bestanddelen van dit product helpen acne te elimineren en ervoor te zorgen dat deze niet terugkomt. Wanneer u dit product geregeld inneemt, krijgt u een mooie en zachte huid.

Het product is erg populair bij tieners een volwassenen met acneproblemen.


Zie ook de ACNE producten op: